Mostela

Classificació científica de la mostela

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Carnívors
Família
Mustèlids
Gènere
Mustela
Nom científic
Mustela nivalis

Estat de conservació de la mostela:

Menor preocupació

Localització de la mostela:

Àsia
Euràsia
Europa
Amèrica del nord

Dades divertides de la mostela:

El mamífer carnívor més petit del món!

Dades de la mostela

Preses
Ratolins, Lemmings, Voles
Nom de jove
Gatet
Comportament grupal
  • Solitari
Fet divertit
El mamífer carnívor més petit del món!
Mida estimada de la població
Estable
Amenaça més gran
Manca d’espècies de presa
Característica més distintiva
Dors i cap marrons amb la part inferior blanca
Altres noms)
Mostela comuna, mostela europea, mostela menys
Període de gestació
5 setmanes
Habitat
Bosc i bosc obert
Depredadors
Falcons, guineus, serps
Dieta
Carnívor
Mida mitjana de la brossa
5
Estil de vida
  • Diürn / Nocturn
Nom comú
Mostela
Nombre d'espècies
10
Ubicació
Hemisferi nord
Eslògan
El mamífer carnívor més petit del món!
Grup
Mamífer

Característiques físiques de la mostela

Color
  • Negre
  • Blanc
  • tan
Tipus de pell
Pell
Màxima velocitat
15 mph
Esperança de vida
1 - 3 anys
Pes
120 g-198 g (4.2 oz - 7 oz)
Llargada
22cm - 38cm (8.6in - 15in)
Edat de maduresa sexual
1 - 2 anys
Era del deslletament
8 setmanes

Articles D'Interès