Jerboa

Classificació Científica Jerboa

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Rodentia
Família
Dipodidae

Estat de conservació de Jerboa:

Menor preocupació

Ubicació de Jerboa:

Àfrica
Àsia

Fets de Jerboa

Habitat
Deserts i estepes
Depredadors
Mussols, guineus, gats i serps
Dieta
Plantes, arrels i petits insectes
Estil de vida
  • crepuscular
  • terrestre
Ubicació
Àsia i Àfrica del Nord
Eslògan
Petit rosegador amb un salt de cangur.
Grup
Mamífer

Característiques físiques de Jerboa

Pes
De 0,8 a 1,3 unces

La cua d'un jerboa sol ser més llarga que el cap i el cos combinats.



El jerboa és un petit rosegador que viu als deserts del nord d’Àfrica i Àsia. Són increïblement bonics i tenen les orelles, les cues i els peus posteriors molt llargs que els donen un aspecte gairebé de dibuixos animats. També tenen unes potes especialment adaptades que els permeten moure’s saltant com un cangur.



Articles D'Interès