Aus de Guinea

Classificació científica de les aus de Guinea

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Galliformes
Família
Numididae
Nom científic
Numididae

Estat de conservació de les gallines de Guinea:

Menor preocupació

Localització de les aus de Guinea:

Àfrica

Dades de les aus de Guinea

Presa principal
Insectes, cucs, baies
Característica distintiva
Mida corporal gran i coll calb
Envergadura
150cm - 180cm (59in - 71in)
Habitat
Bosc, desert i prats
Depredadors
Mamífers i rèptils grans
Dieta
Omnívor
Estil de vida
  • Ramat
Menjar preferit
Insectes
Tipus
Ocell
Mida mitjana de l’embragatge
12
Eslògan
Es troba en una varietat d’hàbitats africans.

Característiques físiques de les gallines d’indi

Color
  • Marró
  • Gris
  • Groc
  • xarxa
  • Negre
  • Blanc
Tipus de pell
Plomes
Màxima velocitat
22 mph
Esperança de vida
10 - 20 anys
Pes
0,7 kg - 1,6 kg (1,5 lliures - 3,5 lliures)
Llargada
40 cm - 71 cm (16 a 30 polzades)

Les pintades són un ocell salvatge de grans dimensions que es troba de forma nativa habitant diversos hàbitats del continent africà. Avui en dia, les pintades s'han introduït a diversos països del món, ja que són conreades per humans.



Les pintades són un ocell que nidifica el sòl i passa gran part del temps rascant-se a terra a la recerca d’algun menjar. Les pintades solen tenir plomes llargues i de color fosc i un coll i un cap calbs, cosa que fa que les pintades siguin un ocell molt distintiu.



Les pintades són un ocell bastant resistent i molt adaptable i, per tant, les pintades es troben de forma natural a la gamma d’hàbitats. Les pintades salvatges es poden trobar habitant selves, boscos, matolls, prats i fins i tot zones de desert, segons l'abundància d'aliments.

A la seva Àfrica natal, les pintades s'han utilitzat com a animals domèstics durant centenars d'anys, ja que la gran mida de les pintades significa que només un ocell pot proporcionar una gran quantitat d'aliment. Avui dia, les pintades es conreen a tot el món per la seva carn, ous i plomes.



La pintada és un ocell omnívor i, per tant, té una dieta que consta tant de plantes com d'altres animals. Les gallines d'índies s'alimenten principalment de cucs i insectes a terra, juntament amb llavors, baies i petits mamífers i rèptils.

Les pintades tenen nombrosos depredadors allà on es troba. Mamífers com gats salvatges, gossos, llops i humans i grans rèptils com ara serps i cocodrils. són els depredadors més comuns de les pintades.

La femella pintada construeix un niu a partir de branquetes i deixa a terra, sovint en algun lloc on està més protegit. La femella pintada posa entre 8 i 15 petits ous que eclosionen després d'un període d'incubació al voltant d'un mes. Els pollets pintats, coneguts com a keets, romanen amb la seva mare fins que són prou grans per defensar-se per si mateixos.



Mostra els 46 animals que comencen per G

Fonts
  1. David Burnie, Dorling Kindersley (2011) Animal, la guia visual definitiva de la vida salvatge del món
  2. Tom Jackson, Lorenz Books (2007) The World Encyclopedia Of Animals
  3. David Burnie, Kingfisher (2011) The Kingfisher Animal Encyclopedia
  4. Richard Mackay, Press de la Universitat de Califòrnia (2009) The Atlas Of Endangered Species
  5. David Burnie, Dorling Kindersley (2008) Enciclopèdia Il·lustrada d’Animals
  6. Dorling Kindersley (2006) Enciclopèdia d’animals de Dorling Kindersley
  7. Christopher Perrins, Oxford University Press (2009) L’Enciclopèdia dels ocells

Articles D'Interès